onsdag 12. september 2012

Hei! Her er jeg:0)


Jeg, Torill Fossum Stamnes - Screppa - har fått den glede av å være med på designteamet til NorthStarStamps, og det gleder jeg meg veldig til!


Jeg bor i Steinkjer. Jeg er gift med verdens hærligste mann, og vi har to flotte gutter på 12 og 9 år. Jeg jobber som pedagogisk leder i en barnehage på småbarnsavdeling til daglig.

En hobby har blitt til en livsstil! 


Jeg har scrappebrillene på, konstant på leting! Det tror jeg egentlig jeg har hatt hele livet, men det er nok i de siste 7-8 årene at det virkelig har tatt av...

Jeg er en ”arkoman”, og får aldri nok ark! 
Elsker også blomster, knapper, bånd og stæsj! 
Jeg digger å prøve ulike stiler innenfor scrappinga. Som regel starter jeg ganske enkelt, men så tar det litt av på veien… Men vennene mine sier jeg er ganske ”shabby”, og freestyle. 
 
Art Journaling og artsy saker ligger mitt hjerte nærmest! 
Her er ingen regler og jeg kan bare bruke det til akkurat det jeg trenger der og da! Jeg lager også kort og minialbum - ganske allsidig altså:0)


Jeg har min egen lille virksomhet, ”Screppa”, hvor jeg arrangerer kurs og treff for andre papirglade damer. 
Dette er utrolig artig, og det gir meg masse tilbake! 
Jeg er designer "Bird Is The Word".(http://birdisthewordchallenge.blogspot.no/) og har vært designer for ScrappeHuset i noen år.

Dette blir spennende!
Her er noen tags jeg har laget. 
Stemplene jeg har brukt finner du i nettbutikken! LØP OG KJØP!!

2 kommentarer:

Nora sa...

Kjempeartig at du er med i design teamet til North star stamps, Torill! Kjenner igjen noe av arbeidene dine fra helga. Råstilig! Stemplende til Kari passer godt sammen med dylusion spray :) Lykke til!

T's Creations sa...

Velkommen skal du være hoss i DT. :) Fine og varierte bidrag. :)