onsdag 26. mars 2014

Dobbelt sjokoladekort

Aller først vil jeg bare minne om marsutfordringen vår, som er en skisse. Du har god tid ennå til å slenge deg med på utfordringen! Premien er stempler til en verdi av 200kr! Kan med en gang si at det blir vanskelig å holde denne summen, det er jo sååå mange flotte stempler... :-) 

Har du ikke blogg, kan du sende inn ditt bidrag til denne mailadressen: nss.bidrag@gmail.com

Her er skissen:


Her har jeg laget et sjokoladekort i dobbel utgave. To store sjokoladeplater får plass i denne. Har tatt utgangspunkt i malen for èn sjokolade og bare laget en lomme til. Så ble det hele knytet sammen med en svart blonde. Siden dette er til en mann/gutt, så passer det ikke med så mye dill og dall. Derfor har jeg latt papir og motiv stå for det meste av pynten.

Motivet er Steven fra North Star Stamps og er farget med Promarkers. Et enkelt motiv å fargelegge, passer godt til både nybegynnere og mer erfarne. Man kan jo bare leke seg med ekstra skyggelegging hvis man vil det. Stanset ut med Spellbinders Classic ovals large med Opulent ovals i svart Bazzill bak.

 Teksten "Sjokolade kurerer alt" kan du finne her hos North Star Stamps."Hurra for deg..." passet akkurat på ryggen av sjokoladekortet. På baksiden er det dette sjokoladestempelet som har fått plass.
 Mer info finner du i bloggen min. Ønsker dere alle der ute en strålende dag! 


Stor klem fra DT Heidi  :-)


 

Ingen kommentarer: