torsdag 10. juli 2014

Sommerutfordring: alt er lov!

Hei alle sammen! 

Da er det endelig blitt tid for ny utfordring her hos North Star Stamps! Vi velger å slå sammen juli og august, nå er det ferietid for de aller fleste og dermed har vi en enkel oppgave til dere: 


ALT ER LOV!


Dere kan bidra med hva dere måtte ønske, bare det er papirrelatert. Det kan være kort, LO, tag, PL, pyntet eske/boks eller andre ting. Husk at du må bruke et godt synlig stempel fra North Star Stamps (hovedmotiv/tekst). Du kan gjerne bruke andre produkter også hvis du vil. Skriv det gjerne i teksten hva du har brukt :-) Reglene finner du her. Har du ikke blogg, kan du levere ditt bidrag til nss.bidrag@gmail.com. :-)

Premien er et gavekort på kr  200,- som du kan bruke i nettbutikken. Da håper jeg vi får se mange kreative bidrag her i løpet av sommeren. Du kan faktisk legge inn bidrag helt frem til 31/8! 

I mellomtiden kommer det litt inspirasjon fra oss:

Da vil jeg med dette ønske alle en riktig goood sommer! Kos dere masse med familietid, sol, bading og litt scrapping innimellom :-) I dag er vel den hittil varmeste dagen her på Østlandet, så her blir det stranda før vi pakker resten til ferien. 


Varm sommerklem fra Heidi 
6 kommentarer:

Lena_J sa...

Har ikke fått vært med på utfordringer på lenge jeg.. Her er det så mye og gjøre at fy.. Men med så lang frist må da jeg få til noe også... Flotte kort dere inspirere med :-)

Heidi sa...

Håper du får til noe, Lena! Du kan jo lage alt mulig rart :-) God sommer så lenge :-)

Min hobbyverden sa...

Hei på dere.
Det står an man kan levere bidrag fram til 31/8, men det går ikke an å levere noen nå...

Catharina Norberg Skjørvold sa...

Tenkte å legge inn bidrag, men får ikke lov, det står at den er stengt, kan dere forlenge linkinga?

Laila sa...

Får heller ikkje legge inn bidrag....

Heidi sa...

Nå er utfordringen komplett med ny Inlinkz! :-)