søndag 28. september 2014

Til dåpsbarnet

Noah front skrått PSJeg har følelsen av at jeg har laget veldig mange dåpskort i år, og hver gang har jeg brukt dette søte babyskomotivet. Denne gangen ble det en blå variant, laget på bestilling til en liten gutt som døpes i dag!
Noah frontBestiller var så fornøyd med et rosa criss cross-konfirmasjonskort jeg lagde for en tid tilbake at hun ville ha et criss cross-kort til. Dette kortet er derfor laget på mer eller mindre samme måte. Selv om det er til en gutt har jeg lagt på litt blomster fra Wild Orchid Crafts. På de hvite sweetheartblomstene har jeg byttet ut den opprinnelige midtstilk-"dutten" i midten med blå perler fra Kaisercraft. Jeg har også sneket inn noen blå pyntebær fra Magnolia. Noah tag uteTagen har, som på det rosa konfirmasjonskortet, fått hovedmotivet i miniutgave på tekstfeltet. Jeg syns det er en genial måte å knytte hele kortet sammen på, og så er de babyskoene veldig søte! Jeg har festet en charm med føtter på toppen av tagen, det må jo passe bra til et dåpsbarn? Papirene jeg har brukt kommer fra Vintage Spring Basics-serien til Maja Design. Noah baksideVeldig enkel bakside med dette fine dåpsstempelet, stemplet med Memento Espresso Truffle. Kakeserviettene jeg har brukt på kortet kommer fra Royal Lace.
NSS - babysko Noah CopicsFå farger brukt. Jeg har forsåvidt også brukt B90, som er en farge jeg har laget selv ved hjelp av tom tusj, blender-refill og B91-refill. Motivet er veldig enkelt å fargelegge, og så er det jo så fint!!! 

Jeg håper alle får en aldeles fantastisk søndag.

Klem fra Elin

4 kommentarer:

Hildes kort sa...

Herlig dåpskort :-)

Susanne Halseth sa...

Så rent og pent oppsett på kortet og herlig stempelmotiv :)

Kari Anne's hobby sa...

Som alltid, kjempefint kort. Men er motivet digitalt siden du får laget de små?

Kari Anne

Elin sa...

Motivet finnes i liten og stor utgave, Kari Anne. Clearstamps begge to og helt herlige å fargelegge!