lørdag 8. august 2015

Hurra for deg!

For en stund siden fikk jeg bestilling på et kort til en flott dame som fylte 70 år. Siden dette kortet ble publisert i Ett Trykk (juninummeret), måtte jeg vente litt med publiseringen. Ligger litt etter med alt som skal inn i bloggen, men håper døgnet får flere timer eller at jeg kanskje får litt bedre tid... ;-) Det er jo lov å håpe :-D

Har brukt ark fra Maja Design - Vintage summer basics 1922 og Sofiero - Exuberance og flowers in bloom. Alle stempler er fra North Star Design. Har brukt Spellbinders Majestic labels 25 til å lage en ramme rundt motivet, bokstaver og tall er fra Scrapmagasinets alfabetdies.

Tekstsirklene er stanset ut med rund Spellbinders med scalloped kanter i hvit Bazzill under. Har festet noen søte små rosa knopper litt her og der. Disse passer perfekt til å sette innimellom andre blomster. Småblomstene er fra North Star Design.

Hurra for deg er fra denne lille stempelplaten. Har stanset ut med Spellbinders banner og svertet med Pumice Stone før jeg har tatt ut die'en.

Det er ikke så ofte jeg lager stående kort. Lager som oftest "vanlige", men det er jo ålreit med litt forandring innimellom.

Ønsker deg en super dag er stemplet med Archival Ink Watering Can. Denne er mørk grå, så det blir ikke like hardt som med svart trykk. Har også stemplet svakt med Jubilant (som er fra samme platen som Hurra for deg) og bare til deg

Hurra for deg, linje er klippet opp og stemplet på to linjer. Synes det ble mer anvendelig da :-) Her er det også skriveplass. Har også stemplet med "bare til deg" og "Jubilant" på denne siden.

Baksiden med mitt personlige stempel og en mindre utgave av rammen i samme settet med Spellbinders. Ingen kommentarer: