søndag 10. januar 2016

Januarutfordring 2016

Først av alt vil jeg ønske alle et riktig godt nytt år! Det har blitt den 10. januar og det betyr at vi hos North Star Design har en ny utfordring til dere. Nå er vi jo ferdig med all jul, det er full vinter, snart begynner konfirmasjonssesongen og det er rett og slett mye forskjellig vi driver med nå i det nye året, så vi har valgt å la dere velge hva dere vil lage.

Utfordringen for januar er dermed: ALT ER LOV! :-)

Du kan lage hva du vil innen kort, LO, PL, ATC, tags og 3D-prosjekt, så lenge det er papirbasert og du har brukt minimum ett stempel eller klippeark fra North Star Design. 

Du kan delta ved å legge inn bidraget ditt med InLinkz nederst i dette innlegget. Hvis du ikke har blogg kan du sende inn bidraget ditt på mail til nss.bidrag@gmail.com.

Premien er et gavekort på kr 200,- som kan brukes i nettbutikken. Nå er sjefen sjøl på ferie, men de har en nyttårskalender med gode tilbud hver eneste dag. Det er verdt å sjekke ut! Her trekkes det også en suuuper premie i slutten av januar blant de som har lagt inn bestilling i nettbutikken :-)

Her kommer inspirasjon fra alle DT-jentene:


Utfordringen varer til 31. januar kl 23.55. Håper dere leverer mange bidrag! Vi gleder oss til å se alt det flotte dere lager! :-D


Ingen kommentarer: