NSD og Designteamet

Klikk på navnene for å komme til de respektives blogger. :)


Hei, jeg har nå passert 50 og koser meg med kortlaging og er gjerne med på hobbytreff. :)
Har jobbet for Kari i mange år med nettbutikken og messene, samt grafisk design av stempler, annonser, oa. :)

~~~~~~~~ ooo ~~~~~~~~ ooo ~~~~~~~~


Og sjefen har for tiden denne gjengen i designteamet:

Jeg har scrappet i mange år, som aktiv scrapper nærmere 20 år. Jeg lager mest LO'er og kort. Stilen min er vel best å beskrive som at jeg gjør akkurat som jeg har lyst. Farger, motiv, stemning må følge bilde eller personen som skal scrappes eller få kort. Kortene mine bærer nok mye preg av at jeg scrapper.Jeg er enke. Har fire voksne barn og er mormor/farmor til åtte flotte barnebarn, snart ni. Jeg er hjemmearbeidende og stortrives i min hverdag. Jeg bor på Jar i Bærum og har utrolig mange hyggelige folk i mitt nabolag.

Merete


Jeg har scrappet siden 2006 og er 1963-modell. Er gift og har en sønn pluss svigerdatter. Kommer fra Tingvoll - ei lita bygd på Nordmøre. Jobber som aktivitør på et aktivitetssenter med flere forskjellige brukere. Jeg lager for det meste kort og tags, innimellom minialbumer og layouter. Mine Distress-Inks er ofte med i mine prosjekter. Er i designteamet for Korthobby.no og gleder meg samtidig å få være med DT-gjengen her inne hos NSD.Jeg er en en scrappeglad dame fra Tistedal i Østfold, gift, har 4 barn + 1 katt og 2 kaniner.
Jeg har holdt på med scrapping i ca 11 år, Stilen min er variabel etter hva jeg har lyst til å lage, men det går mest i Shabby Chic, er svak for blomster, duse farger og lag på lag.
 Når jeg en sjelden gang fargelegger, bruker jeg en kombinasjon av Copics og Promarker.
Ingen kommentarer: