tirsdag 15. september 2015

Julekort i grått og hvitt

Dette kortet hadde jeg med i desembernummeret av Ett Trykk 2014, men har ikke somlet meg til å legge det ut før nå. Jeg har brukt de herlige arkene fra Maja Design - Vintage Frost Basics 6"x6"-blokk. Har brukt tre forskjellige ark herfra i gråtoner. Arkblokken finnes i nettbutikken.

Her er det brukt dette tekststempelet som hovedmotiv og mange småstempler i bakgrunnen, både rundt teksten og på kortet forøvrig. Det er snøfnugg fra begge de små snøkrytall-platene og julepoststempelet. På selve kortet er disse stemplet med Archival Ink Watering Can, mens rundt teksten er de stemplet med Distress Ink Pumice Stone.

Har svertet med Distress Ink Pumice Stone langs kanten og hatt på et lite strøk med glittelim rundt.

Likt oppsett inni som på forsiden, bare mye enklere.  

Julen, det er miraklenes tid, fikk plass inni kortet. Det er stemplet med Archival Ink Watering Can. Her har jeg også svertet med Pumice Stone før die'en er tatt ut fra papiret. Da får man en slik fin ramme rundt.


Ta gjerne en titt i min blogg for litt mer info og bilder :-)

Vil du være ute i god tid, er det veldig lurt å starte med julekortproduksjonen nå! Det kan være vanskelig å finne motivasjonen til det når man nettopp er ferdig med sommerferie og kommet tilbake til hverdagen, men jula kommer like raskt hvert år! :-)

Ingen kommentarer: