torsdag 10. september 2015

Septemberutfordring - skisse

Hei alle sammen! Nå merker vi at sommeren er over, det er kaldere i luften, det blir tidligere mørkt og bladene begynner å gulne. Det er høst! I vår utfordring denne måneden, har vi en skisse til dere. Den kan snus og vendes på, men vi må se at det er tatt utgangspunkt i skissen. Du kan også levere hva du vil av prosjekter, bare det er papirbasert (så LO, PL, kort, sjokolade, 3D-prosjekter er velkomne).

Om du ikke har blogg, kan du levere bidrag på mail: nss.bidrag@gmail.com. Det blir trukket en vinner av et gavekort på kroner 200,- som kan brukes i nettbutikken til North Star Design. Happy scrapping, alle sammen! :-)

Nå er det allerede blitt september og det er på tide med en ny utfordring fra North Star Design. Denne gangen er det en skisse som skal brukes og slik ble mitt bidrag. Du kan vinne et gavekort på 200,- som kan brukes i nettbutikken. Her kommer du direkte til utfordringen :-)

Her er skissen vi ønsker dere skal bruke.


Og her kommer inspirasjon fra Designteamet:


DT Heidi:


DT May Grethe:

DT ElinDT Trine-Lise
Nå håper jeg du har fått masse inspirasjon til å levere et eller flere bidrag til vår utfordring! Du har frem til 30. september kl 23.55 å levere. Håper vi ser bidrag fra akkurat deg!


Ingen kommentarer: