fredag 13. november 2015

Chalkboard tags

Har dere fått med dere den pågående utfordringen? Denne måneden er det SJOKOLADE som gjelder.   Og husk at dere kan levere bidrag på mail nss.bidrag@gmail.com dersom dere ikke har blogg.

Vi er i november og det er ikke lenge til jul. Plutselig er den her og da er det greit å ha begynt på pakkelappene i alle fall ;-)

Her har jeg laget noen svært enkle pakkelapper med bruk av chalkboard-teknikk. Det er en kjempeenkel tenknikk, men alikevel dekorativ og så gjør den litt ut av seg.

Jeg synes ikke det er så farlig om stempeltrykket eller embossingen ikke blir helt perfekt på disse, for de skal jo se litt shabby ut.

Rudolfplakaten er jo kjempekul. God jul-stemplet finnes på denne juleplaten sammen med en rekke andre fine julestempler.


Disse juletrærne finnes i tre forskjellige størrelser. Dette er den midterste varianten, så det finnes en størrelse større og en mindre. Tekststemplet finnes i to størrelser, dette er det minste.

En kjapp forklaring, for dere som ikke har gjort dette før:
Begynn med å lage en tag i sort kartong (det er det samme hvilken kartong, jeg har brukt vanlig sort Bazzill). Så stempler du tekst/motiv med en klar embossingpute, f.eks Versamark, dekker med hvitt embossingpulver og varmer opp. Så stempler du tekst/motiv en gang til, litt forskjøvet med hvit Chalk ink, slik at det blir en skyggeffekt. Til slutt griser man litt rundt omkring med enten Chalk ink eller en hvit fargeblyant, eller begge deler, slik at man får en uvasket tavle-effekt.

Her har jeg brukt Juletre med god jul 

Til messa på Ekeberg, kom det ut en rekke nyheter, blant annet dette strikkemønsteret, men også tre andre strikkmønster-stempler :-) Her er det samme god jul-stemplet som på den første tagen.

Ha en kjempefin helg.


Ingen kommentarer: