torsdag 25. juni 2015

Konfirmasjonskort

Her har jeg laget et kort til en konfirmant og som passer godt til juniutfordringen vår som er: FEIRING. Dette er et tema som favner vidt og som skulle kunne passe mange anledninger. Bli med, og få sjansen til å vinne et gavekort på 200,- til bruk i nettbutikken til North Star Design

Motivet er funnet på nettet og dette passet jo veldig godt til fargene på kortet. Rammen bak i svart er Romantic Rectangles fra Spellbinders. Teksten kan du finne her, mens #-stemplene er fra disse platene. 

Teksten på venstre innside er fra North Star Design og den kan du finne her. Har også stemplet svakt med et stjernestempel, men dette er fortsatt ikke kommet i nettbutikken. Håper det kommer snart. 

"Til konfirmanten" kommer fra denne Word Window-platen. Har stemplet svakt med stjernestempelet her også. Jeg er veldig glad i å bruke bakgrunnsstempler på kantene på kortene jeg lager. Har som regel alltid det på tekst- og skrivefelt og noen ganger på motivet foran på kortet også. Den sorte rammen her er Scalloped Squares fra Spellbinders.Ingen kommentarer: