mandag 20. juli 2015

Restekort i fleng

Her har jeg laget en hel haug med restekort. Dvs Bazzillen er ikke rester, men alle mønsterarkene er det. Veldig kjekt å ha en haug med småkort liggende. Tror egentlig ikke de får ligge så lenge, det pleier alltid å være noen kort man skulle hatt i går. Men greit å ha sånn i tilfelle rottefella! :-)

Alle kortene har hvit Bazzill som bakgrunn. Og jeg har laget 3 og 3 kort like (siden det var det som passet best med størrelsen på restepapirene).

Tekstene er fra disse tekstarkene fra North Star Design. Perfekte å bruke om man ikke har så mange stempler, eller bare vil lage noe raskt. 

"Snille piker", "gratulerer med dagen" og "gjør små ting" er alle stempler fra NSD. Har brukt de samme stemplene på alle kortene for å gjøre det enklest mulig. Rammene rundt har jeg bare tegnet på frihånd. 

Mønsterark fra Pion, swirl fra Marianne Design og blomster fra WOC og NSD (de små mini-daisyene ytterst). Sommerfuglen er bare klippet ut fra mønsterarket. Perlen og rammen har jeg kjøpt via en facebookgruppe. Litt glitterlim rundt kanten på tekstpanelet har jeg også.

Samme oppsett på de to andre kortene.

Her er to kort med ark fra Maja Design. Tekstene er en blanding av stempler og tekster fra tekstark. Sløyfebånd og blingremse er også fra North Star Design. Ellers ingen pynt på disse. Er jo begrenset hvor mye pynt man kan ha på 10x10 cm-kort.

Samme stempler inni som de over, bare en annen ramme.

Teksten er stanset ut med oval Spellbinders med deckled edge ovals i mørk blå Bazzill bak. Teksten er svertet med det som skulle vært Distress Pumice Stone, men den hadde visst hatt besøk av noen små barnehender som har blandet litt med svart så den ble litt vel mørk... :-)

Syntes ikke disse trengte noe mer pynt enn sløyfe og blingremse.

Alle disse tekstene kommer også fra tekstarkene og her har jeg også fått brukt en del små blomster også. Alle blomstene er fra North Star Design


Jeg digger disse små camilleblomstene og de små stjerneblomstene fra North Star Design. De er perfekte å sette innimellom andre blomster i oppsatser og som her, til mindre prosjekter. 

De bitte små stjerneblomstene finnes ikke i nettbutikken, men det gjør de mini-sweetheartblomstene. De finnes i mange farger.

De små Camilleblomstene finnes i hvitt og hvit/dus lyserosa.

De siste kortene måtte jeg bruke to ulike ark på. Men de er ca like likevel. Husker ikke produsent på disse arkene. Har hatt de lenge og så har jentene mine brukt restene etter ar jeg hadde laget noe og så brukte jeg restene av restene her :-) Alle blomstene er også fra North Star Design her. 

De samme stemplene inni. 

Her er tekstpanelene svertet med Distress Ink Peacock Feathers som var mest lik mønsterarkene i farge. Og litt glitterlim rundt. Så håper jeg at du får litt inspirasjon til å lage noe med resteark du også! Og bli gjerne med på sommerutfordringen hos North Star Design hvor du kan delta med hva du vil! Den gjelder ut august, så det er masser av tid til å lage noe, stort eller lite, det spiller ingen rolle :-) Har du ikke blogg, kan du levere bidrag på mail: nss.bidrag@gmail.com.


Ingen kommentarer: