torsdag 27. august 2015

Eksplosjonboks til bryllup

Nå håper jeg dere har laget bidrag til sommerutfordringen vår! Noen få dager igjen nå! Det vil bli trukket en vinner av et gavekort på 200,- som kan brukes i nettbutikken. Om du ikke har blogg kan du også levere på mail: kasdal@online.no. HER er direkte link til utfordringen. Bli med da, vel! ;-)

Her vil jeg vise dere en eksplosjonsboks jeg lagde til et vennepar i sommer. Synes disse boksene er skikkelig fine og flotte og gi bort til et brudepar. Alle stempler er fra North Star Design, mønsterark er fra Maja Design - Sofiero-serien. Her kommer det maaaange bilder... ;-)

Dette brudeparet synes jeg er så fint, og perfekt størrelse til en slik boks, Passer til kort også, embosset eller bare stemplet vanlig :-) Her har jeg derimot brukt Tekstark nr 3 med bryllupstema og stanset ut herfra.

Panelet er stanset ut med Lifestyle crafts nesting labels 8 og svertet med Distress Ink Pumice Stone. Har også stemplet et hjertestempel i samme farge. Bokstavene er fra Scrapmagasinets alfabetdies og disse synes jeg er en veldig fin størrelse til å bruke på kort og småprosjekter.

"Å være sammen" og "Kjærlighet" er to fine tekster som jeg synes passer godt. Samme hjertestempel her. Hjertet er en die fra Marianne Design.

På kanten av lokket har jeg brukt baksiden av produktlinjen fra mønsterarkene. Kjekt å kunne ta igjen mønsteret der også.

Innsidene med kake i midten. På det nederste panelet har jeg stemplet "fossefall av hjerter" svakt, slik at det er plass til å skrive. 

Her har jeg tatt et stempel med bryllupstekst, stanset ut med 1"-punch, satt på en epoxy-sticker og limt det i en bruskork.

Nærbilde av kaka i midten. Her er det brukt et rosa blomsterhjerte på toppen og mange ulike typer blomster nedover. Digger de små kamilleblomstene og de små mini-sweethearts-blomstene :-) Alt er fra North Star Deisgn. Har også pyntet med en blonde og perletråd rundt kaka. 

Dette stempelet liker jeg også veldig godt, og det passer til mange anledninger. Her har jeg også stemplet delvis med champagneglass-stempel. 

"De beste ønsker for brud og brudgom" på andre siden, men samme champagnestempel i bakgrunnen. 

 Dette stempelet på siden lengst bak sett fra skrivefeltet.

Lokket  med blomsterhjerte og tekstbanner tvers over. Teksten er klippet ut fra samme tekstark som brudeparet på forsiden er fra.  


Ingen kommentarer: