onsdag 13. juli 2016

Never ending card

Dette er en utrolig morsom bretteteknikk. Har prøvd denne et par ganger før, men det er leeeenge siden! Ble inspirert av en jeg så på nett for en stund siden, og siden minstejenta hadde bursdag tenkte jeg at dette passet perfekt til henne.

Husk forøvrig sommerutfordringen vår hvor du kan delta med hva du vil! Den varer helt til 31. august og du kan levere på mail om du ikke har blogg :-)


Fotballjenta er klippet ut fra dette (bare jenteutgaven - som jeg ikke fant i nettbutikken) stempelet og farget med Copics. Fotballen med banneret kan du finne her (har klippet ut den midtre ringen slik at bakgrunnen synes. Den ytre ringen er svertet med rød Distress Ink. Disse to stemplene er embosset. Fotballene på nederste delen er stemplet og klippet ut. 
Fotballsko-charm fra Korthobby.

Bokstaver og tall fra alfabetet til Scrapmagasinet. Jenta måtte jo farges rød og hvit ettersom det er fargene på fotballaget til datteren også ;-) Har forøvrig satt henne på limputer så det blir litt 3D-effekt. Kan ikke ha for mye heller, da får man ikke brettet kortet videre...

Ønsker deg en super dag og vaskelapper.


Synes det ble veldig fin effekt på hesten! Det kommer ikke like godt frem på bildet... ;-)
De vaskelapp-stemplene fås i ulike varianter og størrelser. Du kan finne de her.

En vaskelapp til, og litt ulike dies. Måtte ha med et lite skrivefelt også :-)

Her var det ikke plass til så mye stæsj så da syntes jeg det passet godt med #-tekstene til North Star Design. Begge hashtag-stempelplatene finnes her


Ingen kommentarer: