torsdag 15. september 2016

To enkle konfirmantkort

I dag har jeg to kort som ble publisert i aprilnummeret av Ett Trykk å vise frem. Disse er enkle, kun brukt embossingfolder og en tekst. Minimalt med pynt.

 På det blå kortet har jeg brukt en embosingfolder fra Darice (Swiss Dots). Prikkene er så svertet med Distress Ink Stormy Sky. Har brukt mer farge øverst og gradvis svakere farge nedover. Denne er limt på en blå matte hvor jeg har punchet ut nederste kanten med en stjernepunch fra Martha Stewart. Hele panelet er limt på med foam tape. Stjerner som er stanset ut fra borden er eneste pynt.

Teksten inni er fra denne stempelplaten med diverse sitater, denne passer til mange anledninger. Koselige tekster :-)

Konfirmant-stempelet er fra denne lille stempelplaten med tekster i grunge-stil. Stjernene på skrivefeltet er fra dette stempelet "stjerneklynge". Har bare stemplet svakt her og der i kanten.

 Det rød kortet er embosset med en annen embossingfolder fra Darice (mini heart). Her har jeg svertet med rød Distress og en annen kantpunch nederst. Ellers akkurat samme oppsett som det blå kortet.


Teksten øverst er satt sammen av flere stempler fra denne stempelplaten. Her får man mange muligheter til ulike tekster og anledninger ved at man kan velge det som passer :-)

Stort enklere kan det nesten ikke gjøres :-)


Ingen kommentarer: