søndag 27. september 2015

Bursdag!

Her kommer litt inspirasjon til septemberutfordringen! Det er fortsatt tid for å delta. Sleng deg med, dette er en enkel skisse. Husk at man kan snu og vende på skissen, (bare vi kjenner den igjen), så mulighetene er veldig mange! Dette kortet er laget slavisk etter skissen som vi har som utfordring denne måneden. Utfordringsinnlegget finner du her.

Her har jeg brukt en stor utgave av mitt favorittstempel: med varme ønsker. Den mindre utgaven har jeg hatt i mange år og brukt kjempemye! Denne utgaven er også veldig flott og passer både som hovedmotiv (i stedet for bilde på forsiden) eller som tekst inni et kort. Kantene er svertet med Distress Pumice Stone og jeg har stemplet med et par små stjerner i hjørnene.

Mønsterark er fra Authentique og får også kjøpt hos North Star Design. 

Stjernene er først stemplet på et kladdeark før jeg har stemplet på tekstfeltet. Da får man et svakere trykk. Jeg liker dette godt og bruker det masse på kortene jeg lager. Både på herrekort og damekort, til store og små :-)

Innsidene er også etter skissen, bortsett fra de elementene nederst til høyre. Har stemplet svakt med stjerner her også. "Hurra for deg, linje" har jeg klippet opp slik at jeg kan bruke det på to linjer. Men som dere ser, er det ikke noe problem å sette stempelet sammen igjen om man vil ha hele på en linje igjen. 


Håper dere får litt inspirasjon til å delta denne måneden! Vi vil veldig gjerne se mange flotte bidrag!
Ingen kommentarer: