lørdag 9. mai 2015

Enkelt bursdagskort med gavekort

For en stund siden lagde jeg dette kortet til en kamerat som hadde bursdag. Vi pleier egentlig ikke å gi venner så mye gaver, men en oppmerksomhet er hyggelig innimellom. Så dette kortet er et kombinert gratulasjonskort og gavekort.

Har gjort det ganske enkelt og pyntet med mønsterark fra Papirdesign (har bare brukt restepapir), noen stjerner, stjernebord laget med punch og filmstripe fra Tim Holtz. "Gratulerer" er en die fra Kaboks. Stemplene er fra North Star Design. Ønsker deg en super dag og to tekster fra Husk på-platen. Disse tekstene kan kombineres slik at man får veldig mange varianter og passer da til mange anledninger. :-)

Det ene stempelet er satt på limputer for at ikke kortet skal bli så flatt. 

Inni er det skrivefelt, en tekst (under gavekortet) og en lomme som gavekortet ligger i. Alle sider er ganske likt pyntet som fremsiden. 

Stempelet "hverdagsglede" passet fin her, synes jeg. 

Kortet med innsiden av gavekortet. Ikke noe fancy, helt enkelt. Denne gangen ble gaven en kveld hvor vi sitter barnevakt og de får gå på valgfri kino (som vi betaler). Det er viktig å ha litt kjærestetid i hverdagen også! Ha en riktig fin dag dere der ute også! Ble gjerne med på mai-utfordringen vår som kommer i morgen! Heng med! :-)Ingen kommentarer: