lørdag 16. mai 2015

Til dåpsbarnet


Forrige uke viste jeg frem et konfirmasjonskort, denne gangen er det dåp som står i fokus.

Dette kortet er publisert i aprilnummeret av Ett Trykk, blant mange andre dåps- og navnefestkort. Jeg har brukt en papirpose til å lage kortet denne gangen, og ark fra Sofiero-serien til Maja Design. 
Motivet Babysko, som er et av mine favorittmotiv, er stemplet med Memento Espresso Truffle på X-Press It blending card og fargelagt med Copics. Til dåpsbarnet er også stemplet med Espresso Truffle, rett på mønsterarket. 
Både kantene på arket med motivet, mønsterarkene og skrivepanelet på tagen som er inni posen har jeg kantstemplet med ordklyngestempelet med dåpstema. Det er ingen hemmelighet at jeg bedriver stempelmassakre fra tid til annen, og denne gangen har jeg klippet vekk det store ordet i midten, delt de andre delene av stempelet i passe store biter og kantstemplet med dem med fargen Wet Cement fra Hero Arts. Stemplene får flere bruksområder når de klippes opp, og jeg kan alltids remontere stempelet slik det opprinnelig var og bruke det som om jeg ikke hadde massakrert det i det hele tatt. Her får jeg brukt det store stempelet som kantstempler, og hele kortet henger mye bedre sammen med sånne små detaljer. Selvfølgelig kunne jeg ha maskert bort det store ordet og fått samme resultat, men det er så mye enklere å bruke saksen - og stemplene gråter ikke når jeg gjør det, jeg lover! Prøv deg på litt stempelmassakre, det er ikke så skummelt som det høres ut.

Fortsatt god helg og gratulerer med morgendagen!

2 kommentarer:

EllenFossli sa...

Dette kortet er bare så nydelig💕 Fargene sammen er så herlige, og oppsettet av kortet så harmonisk og fint💕 Ordklyngestemplingen var bare super stilig som kantstempling💕💕💕Er så jeg må prøve det, men jeg er jo sv den typen som tror stemple gråter.....hihi 😃 Men, der er verdt det når en ser dette💕 Skostemplet er så fint

EllenFossli sa...

......bare det at jeg skjelver så mye 😔 Skal kjøpe arket....det er vel ganske sånn i farge ser det ut som ☀️